Focus op techniek

Deskundigheid op elk moment
 

Turnkey Bouw en Productiebedrijven

Wij hebben jarenlange ervaring bij de grote (technische) verzekeraars in Nederland als senior acceptant, schade-expert, schade-behandelaar, schademanager en opsteller van maatwerk verzekeringsoplossingen en polisvoorwaarden en dan met name voor turnkey bouwers en productiebedrijven.

Wij zijn bemiddelaar in assurantiën en u kunt voor alle vormen van verzekering bij ons terecht, maar ons specialisme ligt op:

  • Design & Construct voor turnkey of EPC aannemers
  • Bouw All Risks voor uitvoerende aannemers
  • Machineschade (all risks) voor productiebedrijven
  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Beroepsaansprakelijkheid

Wij beschikken over eigen polisvoorwaarden en maken maatwerk oplossingen voor onze relaties. Een verzekering blijft echter een actueel document. Het beheersproces loopt niet alleen samen met uw veranderende wensen of werkzaamheden, maar ook met de meest recente ervaring en jurisprudentie. Met focus op technische bedrijven houden we door middel van 'fact based modeling' de verzekering en de werkelijkheid van uw dagelijkse praktijk zo dicht mogelijk bij elkaar. Dit voorkomt teleurstellingen.

Partner in Assurantiebemiddeling en -advies

Voor alle andere verzekeringsproducten hebben wij een samenwerking met Vrieling Adviesgroep te Hardenberg. Een familiebedrijf dat past bij onze visie. Wij leggen het contact en zorgen dat de juiste persoon samen met ons aan tafel komt. Op deze wijze kunnen wij u alle verzekeringen aanbieden zonder ons specialisme te verliezen.
Een link naar de website van Vrieling Adviesgroep vindt u hier

Klachten

Wij zijn aangesloten bij het Financiële Klachteninstituut KiFiD.
Een link naar de website van het KiFidvindt u hier